List en Bedrog Arts en Wetenschap Dodelijk vaccin Corona bedrog Angst The Great Reset Het manifest Transhumanisme Code ROOD De nieuwe wereld Corrupte Censuur

Het vraagt kracht en moed
om jouw waarheid te leven
 in een wereld
die gericht is op angst.
Liefde en vrijheid verbindt

Hoe creëren we een betere wereld?

Het ego is ongeduldig,
wetend dat de tijd
beperkt is.
De ziel is geduldig,
wetend dat hij eeuwig is.

wetend dat hij eeuwig is.

SKW De Cluft

De Website wordt op dit moment geheel vernieuwd. De tekst achter de links zijn tijdens deze ontwikkelingsfase niet altijd zichtbaar.

Wij hopen zo snel mogelijk weer volledig on-line te zijn.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak


Hartelijke groet,
Harry van den Berg.


Censuur door YouTube

We plaatsten het interview op ons YouTube-kanaal op 30 augustus 2020. De video werd echter op 1 oktober 2020 door YouTube zonder enige aankondiging verwijderd. Deze daad bevestigt maar weer eens de schrikbarende censuur op alle informatie die aantoont dat de officiële berichtgeving van de Wereldgezondheidsorganisatie
(en daardoor ook van het RIVM en de overheid) gewoonweg niet klopt. Zelfs een nieuwszender die feiten probeert te verdraaien wordt door YouTube beschermt.
                                                   Dat zegt toch iets over YouTube en het moederbedrijf Alphabet (Google).

 Er is nu een "wereldwijde reset" gaande die tot doel heeft 90% van de menselijke bevolking op aarde te elimineren.

 We gaan nooit meer terug naar 'normaal

Er is een staatsgreep gaande.

Naar de website van global reset Overheden zijn de grootste producenten van nepnieuws

Mensen worden bang gemaakt voor elkaar, dit is schadelijk. Constante voeding van angst. BRANDBRIEF GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

Erik R Planka  professor in de biologie aan de universiteit van Austin (Texas), doceert zijn studenten het volgende:

“Het allerbelangrijkste is dat we uit de ontkenningsfase komen en ons realiseren dat de aarde simpelweg niet het aantal mensen kan onderhouden dat er nu op leeft. Het maximale aantal dat deze planeet aankan ligt rond 500 miljoen. Deze zouden dan comfortabel kunnen wonen in een duurzame omgeving. De bevolking moet gereduceerd worden en wel heel snel, om verdere milieuschade te voorkomen.”

Agenda 21 “Het geheime plan voor de aarde”
De verborgen agenda achter de verwoesting van onze samenleving

Dat Corona geen pandemie is, maar een plandemie kan men met een paar muisklikken op het internetplatform van het “World Ecomomic Forum” (WEF) 2020 vaststellen. Het gaat om een digitale transformatie van de wereld via Corona, die een ernstige impact heeft op de hele mensheid, namelijk het einde van de door de natuur gecreëerde mensheid >>>  Binnenkort treft u hier meer info.

Farmaceuten krijgen immuniteit tegen rechtszaken voor schadelijke bijwerkingen

Vergeet Agenda 21: VN’s
2030 agenda zal ‘de
wereld transformeren’

Wat is de link tussen de Bankencrisis en Corona

Bill Gates en zijn vaccinatiestrategie

Het perfide plan van het “World Economic Forum”

De schokkende agenda van de Bilderberg Conferentie

Agenda 21 “Het geheime plan voor de aarde”

De Cyborgtoekomst van de Mensheid
Marcel Messing |Technische Universiteit Delft

'De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand'

'De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand', zo omschrijft Stuurman de corona-crisis in het kort.

Ramon Bril ontdekte de auteur op het net en was op slag onder de indruk van zijn scherpe geest en interpretatie van de huidige situatie. 'De macht van onze onzichtbare elite is terug te vinden in de zetten die ze uitvoeren, en zijn nu beter in beeld dan ooit', legt Stuurman op gedegen toon uit maar hij gaat verder... ‘Er is een wereldwijde staatsgreep gaande is. De media en journalisten zijn door de jaren heen dusdanig geconditioneerd om gepast kritisch te zijn zolang ze bepaalde zaken maar niet ontkennen. De overheid wijzigt zonder goede reden de grondwet en voert drastische sancties door. Dat terwijl we een normaal griepseizoen achter de rug hebben, kijkend naar de cijfers door de jaren heen'. Stuurman zoomt samen met Ramon Bril uit en neemt ons mee in fascinerende analyse van patronen die kennelijk altijd al voor het oprapen lagen >>>


Transhumanisme en ethiek In een wereld vol oorlog, geweld, crises en chaos zijn slechts weinig mensen ervan op de hoogte dat binnen de wetenschap en de technologie ontwikkelingen plaatsvinden die ons mens-zijn volledig dreigen te veranderen, met zelfs het risico van het einde van de menselijke soort. Talloze topwetenschappers werken momenteel aan de zogenaamde 'verbetering' van de mens, aan een nieuw type mens, een soort übermensch, een kruising van mens en machine, de cyborg. Geïnspireerd door de ideologie van het transhumanisme trachten zij de 'beperkingen' van de mens te overstijgen. Transhumanistische wetenschappers zijn van mening dat binnen enkele decennia het punt wordt bereikt van singulariteit: een indrukwekkende sprong in de menselijke evolutie naar iets totaal anders. >>>

Prof. dr. Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan het Nyenrode Centrum voor Strategie, Organisatie & Leiderschap.

Zijn belangrijkste onderzoeksthema is de transformatie van bedrijven, industrieën en samenlevingen, als gevolg van veel digitale technologieën, biotechnologie en duurzame energieoplossingen. Bob is een wereldwijd erkende inspirerende spreker, die presentaties en keynote-adressen levert aan een groot publiek. Hij wil particuliere en publieke leiders voorbereiden op de economische en maatschappelijke revolutie in de komende jaren.  


Overheden zijn de grootste producenten van nepnieuws

Is verzet in de vorm van burgerlijke ongehoorzaamheid gerechtvaardigd?

The Great Reset is een poging tot wereldwijde kapitalistische staatsgreep op een schaal die nooit eerder was gedacht.
Het is een bod van een zeer rijke elite om de totale controle te krijgen over elk aspect van onze wereld, ons leven en ons lichaam.

THE GREAT RESET, HET COMPLETE VERHAAL MET PROF. BOB DE WIT.

We wensen je dat je het leven gaat leven waar je van droomt en je omgeving inspireert hetzelfde te doen. Samen zijn we de verandering waar we allemaal zo naar verlangen..

Hoe creëren we een betere wereld?

Het grote gevaar is niet dat computers gaan denken als mensen, maar dat mensen gaan denken als computers.

Ga weg met dat dodelijk vaccin!

Een corona-vaccin op basis van genetische manipulatie kan een dramatische menselijke catastrofe veroorzaken.

The Jobs Reset Summit

Stel je voor, je leeft in een wereld waarvan je verteld wordt dat het een democratie is – en je mag het zelfs geloven – maar in feite is je leven en lot in handen van een paar ultra-rijke, ultra-krachtige en ultra-menselijke oligarchen. Ze kunnen Deep State worden genoemd, of gewoon het Beest, of iets anders duister of onvindbaars – het maakt niet uit. Ze zijn minder dan de 0,0001%.

Deze obscure individuen die doen alsof ze onze wereld runnen zijn nooit gekozen. We hoeven ze niet te noemen. Je zult erachter komen wie ze zijn, en waarom ze beroemd zijn, en sommige van hen zijn totaal onzichtbaar. Ze hebben structuren gecreëerd, of organismen zonder enige wettelijke vorm. Ze zijn volledig uit de internationale legaliteit.  En ze hebben hetzelfde doel: Een Nieuwe of één Wereldorde (NWO, of OWO).


Deze obscure individuen sturen bijvoorbeeld het World Economic Forum aan. Het WEF – is de vertegenwoordiger van Big Industry, Big Finance en Big Fame.  De suprematie van deze obscure onverkozenen wordt steeds meer blootgelegd. Wij, het volk, vinden het “normaal” dat zij de lakens uitdelen. Wij zijn een kudde afhankelijke en gehoorzame schapen geworden. Het Beest heeft het langzaam en rustig overgenomen. We hebben het niet gemerkt. Het is de salamitactiek: je snijdt een stukje af en als de salami weg is, besef je dat je niets meer hebt, dat je vrijheid, je burger- en mensenrechten weg zijn. Tegen die tijd is het te laat. Het voorbeeld hiervan Lees verder >>>

Neil McCoy-Ward

The Great Reset is een poging tot wereldwijde kapitalistische staatsgreep op een schaal die nooit eerder was gedacht.
Het is een bod van een zeer rijke elite om de totale controle te krijgen over elk aspect van onze wereld, ons leven en ons lichaam.

Na Adolf Hitler komt Bill Gates met zijn dodelijke corona-vaccin. Het einde van het menselijke soort? “WORDT a.u.b. WAKKER”

The Great Reset (ook bekend als Build Back Better, The Fourth Industrial Revolution, the New Normal, the Green New Deal of the New Deal for Nature ) is een poging tot wereldwijde kapitalistische staatsgreep op een schaal die nooit eerder was gedacht. Het is een bod van een zeer rijke elite om de totale controle te krijgen over elk aspect van onze wereld, ons leven en ons lichaam.

De toekomst die ze voor ons hebben uitgestippeld is een fascistische transhumanistische hel waarin vrijheid is afgeschaft en mensen worden samengevoegd met robots en veranderd in handelswaar voor elite-winst.

Er is een enorme overlap tussen degenen achter dit verraderlijke plan en de klimaatkapitalisten die wij en anderen eerder hebben blootgelegd.

De zwendel is in wezen hetzelfde: met behulp van een façade van de strijd tegen klimaatverandering, of een virus, of zelfs sociaal onrecht, wil deze criminele maffia ons, onze kinderen en de kinderen van onze kinderen in een ellendige toekomst van slavernij dwingen, terwijl ze zichzelf installeren als onbetwiste heersers van de wereld.

Hun technologische 'oplossingen' voor de milieucrisis gebruiken het vijgenblad van nep #NetZero 'duurzaamheid' om de giftige realiteit van spiraalsgewijze economische 'groei' en winst te verbergen.

De Grote Reset zal niets doen om Moeder Natuur te helpen, maar zal in plaats daarvan het zeer industriële kapitalistische systeem dat haar vermoordt, steunen en uitbreiden.

Hoe meer mensen zich bewust zijn van wat deze gemene miljardair-elite echt van plan is, hoe minder kans ze hebben om ermee weg te komen, en we hopen dat deze steeds groter wordende verzameling middelen zal helpen bij het verspreiden van bewustzijn en dus weerstand!

KLAUS SCHWAB EN ZIJN GROTE FASCISTISCHE RESET
Klaus Schwab, geboren in Ravensburg in 1938, is een kind van Adolf Hitler's Duitsland, een politiestaatregime gebouwd op angst en geweld, op hersenspoeling en controle, op propaganda en leugens, op industriisme en eugenetica, op ontmenselijking en 'desinfectie', op een huiveringwekkende en grandioze visie van een "nieuwe orde" die duizend jaar zou duren.

Schwab lijkt zijn leven te hebben gewijd aan het opnieuw uitvinden van die nachtmerrie en om te proberen er een realiteit van te maken, niet alleen voor Duitsland, maar voor de hele wereld.Erger nog, zoals zijn eigen woorden keer op keer bevestigen, is zijn technocratische fascistische visie ook een verwrongen transhumanistische visie, die mensen zal laten samensmelten met machines in "merkwaardige mengsels van digitaal en analoog leven", die ons lichaam zullen infecteren met " Smart Dust ”en waarin de politie blijkbaar onze hersenen kan lezen. Lees verder >>>

In dit verslag onderzoeken we wat de ‘Great Reset’ precies is en wie erbij betrokken zijn.
We onderzoeken ook wat de ‘Great Reset’ betekent voor de mensheid, die een ongekende tijd tegemoet gaat.

The Great Reset is feitelijk gaande maar waar leidt die ons naartoe? We hebben alle macht als we die gebruiken want we zijn met meer, net als een gigantische school vissen, die ongrijpbaar kan zijn voor een rover. De Wisdom of the Crowd wordt deze groepsintelligentie ook wel genoemd die kort gezegd “SWARMING” heet. Hoe kan een school met tienduizenden vissen tegelijk homogeen opereren zonder hiërarchische structuur? Waarom is een hiërarchische groep zoogdieren nooit groter dan 50 individuen? Wetmatigheden uit de natuur leren ons hoe we optimaal zouden kunnen functioneren maar waarom kijken we daar niet naar?

The Great Reset by the SWARM
oftewel “Wisdom of the Crowd”

KLAUS SCHWAB EN ZIJN GROTE FASCISTISCHE RESET

Verhoor Prof Dr Bob de Wit

Verhoor van Prof. Dr. Bob de Wit  - Hoogleraar Strategisch Leiderschap - Nyenrode Business University.

Tekst

Medicatiezorg in 2028: Prof Dr Bob de Wit Hoogleraar
Strategisch Leiderschap - Nyenrode Business University


Wat is Agenda 21 (of Agenda 2030) precies?

Deze beelden zijn afkomstig van het YouTube kanaal Spiro Skouras. In deze video interviewt Spiro een topdeskundige op het gebied van Agenda 21 van de Verenigde Naties, die ook door Nederland is ondertekend en wordt uitgevoerd.Het interview bevat uiterst belangrijke informatie over wat er zich op dit moment in de wereld afspeelt i.v.m. de maatregelen die worden toegepast als gevolg van de coronacrisis en de globale plannen voor de nabije toekomst.

Wat is de Great Reset precies?

Er is ons keer op keer verteld dat de dingen nooit meer hetzelfde zullen zijn en dat we het ‘nieuwe normaal’ moeten accepteren. Nu hebben de sociale ingenieurs de kaarten op tafel gelegd en officieel hun oplossing voor deze crisis gelanceerd. De voorgestelde oplossing is de ‘Great Reset.’

VRIJHEID VAN REGERING

TEGEN MACHT


Met deze website wil ik een nieuw recht op de kaart zetten en een wereldwijde beweging lanceren die streeft naar vrijheid van regering. Net zo goed als mensen het recht hebben op vrijheid van religie en vrijheid van opinie, zouden zij het recht moeten hebben om te kiezen onder welk soort regering zij willen leven.


Voor de vrijwillige samenleving


Ik denk dat erkenning van dit recht op termijn zou leiden tot een wereld van wat ik noem “friendly societies” – vrijwillige, en dus vriendelijke, samenlevingen. In plaats van de 200 almachtige staten die nu de wereld bezitten, wordt de wereld gedeeld door duizenden kleinere samenlevingen. Macht maakt plaats voor samenwerking en tolerantie. In plaats van machthebbers en onderdanen, zijn er alleen burgers met gelijke rechten. Mensen zouden in staat zijn om samen hun leven vorm te geven op basis van consensus, vrij van uitbuiting, repressie en oorlog >>>

Heerlijke Nieuwe Wereld: coronacrisis als opmaat voor ecodictatuur

George Orwell’s “1984” is bekender, maar Aldous Huxley’s toekomstbeeld Brave New World, uit 1932,  beschrijft beter welke kant onze samenleving op gaat

Een wereld geleid door technocraten die bepalen hoe iedereen leeft en ervoor zorgen dat iedereen gezond en “tevreden” is, waar baby’s via reageerbuisjes ter wereld komen en genetisch worden gemanipuleerd, waar iedereen “gelijk” is – behalve de leiders – en waar alles mag op seksueel gebied maar waar geen echt contact meer is tussen mensen.Deze Heerlijke Nieuwe Wereld heeft veel weg van de gedroomde wereld van politici, klimaatactivisten en wetenschappers die elkaar hebben gevonden in hun streven naar een gedigitaliseerde eco-staat, waarin zij bepalen wat mag en wat verboden is …

​​​​​​​"Mijn moederhart huilt. Waar is de school mee bezig? Kinderen van 11 een mondkapje opdoen? Mijn zoon komt met buikpijn naar huis.