List en Bedrog Arts en Wetenschap Dodelijk vaccin Corona bedrog Angst The Great Reset Het manifest Transhumanisme Code ROOD De nieuwe wereld Corrupte Censuur

Het vraagt kracht en moed
om jouw waarheid te leven
 in een wereld
die gericht is op angst.
Liefde en vrijheid verbindt

Hoe creëren we een betere wereld?

Het ego is ongeduldig,
wetend dat de tijd
beperkt is.
De ziel is geduldig,
wetend dat hij eeuwig is.

wetend dat hij eeuwig is.

SKW De Cluft

De Website wordt op dit moment geheel vernieuwd. De tekst achter de links zijn tijdens deze ontwikkelingsfase niet altijd zichtbaar.

Wij hopen zo snel mogelijk weer volledig on-line te zijn.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak

Hartelijke groet,
Harry van den Berg.


Hoe creëren we een betere wereld?

We wensen je dat je het leven gaat leven waar je van droomt en je omgeving inspireert hetzelfde te doen. Samen zijn we de verandering waar we allemaal zo naar verlangen..

Bij vergeven gaat het niet over de ander maar over jou: het loslaten van de last die je met je meedraagt.

Het ego gedijt als er een probleem is. Want waar ego is, is altijd een probleem. Daarom is de afwezigheid van problemen voor het ego een groot probleem.

Vergeving is niet een taak voor het ego. Vergeving is de afwezigheid van het ego.

De Keuringsdienst van Waarheid heeft nooit de intentie gehad om een politiek standpunt in te nemen. Echter, nu ons land in de greep is van machtsmisbruikers en we mogen constateren dat het optreden in Den Haag grotendeels poppenkast voor de bühne is, gaan we ons principe voor één dag laten varen.

HET EEUWIGE LEVEN: GESCHENK OF VLOEK? LEZING DOOR AD VERBRUGGE | STUDIUM GENERALE TU DELFT

2 JUN. 2020


STUDIUM GENERALE DELFT


Het is 2100 en eindelijk is de vraag die de mens al eeuwen bezighoudt gekraakt: we kunnen onsterfelijk worden. Alleen: wil je eigenlijk wel eeuwig leven? Op 17 februari 2020 doken we in deze vraag met o.a. filosoof Ad Verbrugge. Bekijk hier zijn lezing.

https://www.youtube.com/watch?v=hBX353wjywA

Het ego is ongeduldig, wetend dat de tijd beperkt is.

De ziel is geduldig, wetend dat hij eeuwig is.


‘Wakker worden! Dat is de kwestie. Niet straks. NU!

Wakker worden en snel! Zien wat er aan de hand is. Zonder in paniek te geraken. Vol vertrouwen zijn dat Grote Geest ons zal beschutten en beschermen bij iedere stap in ons leven.


Beseffen dat onze ware essentie grondeloos is, licht en liefde. Beseffen ook dat onze ware identiteit niet bepaald kan worden door elektronica of duistere krachten achter het wereldtoneel. Maar om dat werkelijk te beseffen, moeten we eerst ontwaken binnen de Matrix, waar we door onwetendheid zolang in vertoefden, gevangen genomen door bizarre krachten die onze aarde hebben overrompeld en verkracht.


Kom, laten we opstaan uit de dodenslaap. Kom, laten we als sterrenkinderen de weg naar de vrijheid kiezen, de tocht der sterren gaan, ons lichtgewaad ontplooien, ontsnappen aan de elektronische tentakels van het Beest. Kom, laten we beseffen dat alles en allen met elkaar verbonden is en dat de grootste kracht van het leven licht en liefde is, twee in één.


Kom, laten we in liefde en licht ons mededogen spreiden, ja zelfs hen die onze vijanden willen zijn pogen lief te hebben. Hoe moeilijke opgave dit ook is. Maar liefde is de enige kracht die het kwaad tot rust kan brengen. Liefde is de enige kracht die het vuur van tomeloze begeerte tot rust kan brengen. Liefde is de bron van al wat is.’


Uit het boek: ‘Worden wij wakker?

Overheden zijn de grootste producenten van nepnieuws

EN DIT IS LANG NIET HET ENIGE INCIDENT. LEES DIT ARTIKEL MAAR EENS:


POLITIE TREEDT KEIHARD OP TEGEN WEERLOZE DAMES BIJ CORONAPROTEST: ‘FASCISTISCHE METHODES’


HOOFDAGENT NEEMT ONTSLAG NA ‘WAPPIEDEMO’S’: IK KAN DIT NIET MEER.
IK GA ERAAN KAPOT


DE POLITIE IS EEN SCHANDE VOOR NEDERLAND GEWORDEN


Zwarte bladzijde voor Politie Nederland

Al vanaf het begin van deze waanzinnige crisis zijn er mensen die opstaan en
vooral VREEDZAAM willen demonstreren of gewoon bij elkaar willen zijn in deze waanzinnige tijden.


Iedere keer weer was er maar één partij die de boel verziekte en dat was de politie.

De politie heeft in Den Haag hard opgetreden bij een demonstratie tegen de coronamaatregelen. Bij het gebouw van de Tweede Kamer, rond het Binnenhof en op het Plein was veel politie op de been om de betogers tegen te houden. Ook de undercoveragenten waren https://twitter.com/i/status/1296430212180312071

https://twitter.com/i/status/1296417932034150401

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 is begonnen met het publiceren van de transcripties van politieverhoren, zo laat de organisatie op social media weten. Tientallen agenten hebben zich bij de commissie gemeld en vervolgens een verklaring afgelegd. Deze klokkenluiders schetsen een heel ander beeld dan de media.

POLITIEAGENT KRIJGT GEWETENSWROEGING EN STOPT ERMEE:
‘IK DOE HET NIET MEER’


Volgens Amnesty Nederland moeten de burgemeester van Den Haag en het OM onderzoek doen naar het optreden van de politie. De beelden wijzen op disproportioneel politiegeweld, zegt de organisatie.

“Meerdere agenten sloegen mensen met de wapenstok op het hoofd. Levensgevaarlijk en vrijwel nooit te rechtvaardigen. Politiehonden werden ingezet, ook bij aanhoudingen van mensen die al op de grond lagen.”

Vergroot

POLITIEHELDEN! “ONZE JONGENS!”


GEEN POLITIE? GEEN GEWELD!


HTTPS://TWITTER.COM/I/STATUS/1371214368617197569

Oh ja? Dan pak je hem vast en sla je hem in de boeien in plaats van er met 8 man op los te rossen, de hond zijn agressie laten botvieren op deze man en zijn bezittingen te vernielen.


NOGMAALS..SCHANDE!


KIJK JULLIE ZELF EENS TERUG. HOE MOETEN WIJ OOIT NOG RESPECT KRIJGEN VOOR DE POLITIE? EN DE GOEDE POLITIEAGENTEN KRIJGEN ZO OOK EEN SLECHTE NAAM. ALHOEWEL DIE MAAR EENS NAAR BUITEN MOETEN KOMEN OM ZICH HIER OVER UIT TE SPREKEN

DE GEBROKEN BELOFTES VAN RUTTE ZIJN BIJNA
NIET MEER TE TELLEN’
Het aantal beloftes dat demissionair premier Mark Rutte in de afgelopen 10 jaar heeft gebroken, is bijna niet meer te tellen. Er zijn er inmiddels zelfs een aantal beroemd geworden. Zo krijgen we nog 1000 euro van hem, zou er geen cent meer naar de Grieken gaan en er zou niet aan de hypotheekrente worden gesleuteld.

(niet primair vanwege de coronapandemie, maar om wat er onder deze dekmantel schuilgaat)

CODE ROOD: ALARM!  MENSHEID EN PLANEET AARDE IN GEVAAR

SPOEDARTS BIJ POLITIEKE-BIJEENKOMST:
‘DIT CORONABELEID KAN NIET MEER DOOR DE BEUGEL!’

TRANSCRIPTIES POLITIEVERHOREN ONLINE!

SCHOKKENDE VERKLARINGEN VAN AGENTEN EN ME-ERS!

 

OP 15 MAART IS DE BPOC2020 BEGONNEN MET DE TRANSCRIPTIES VAN DE POLITIEVERHOREN TE PUBLICEREN OP DE WEBSITE VAN DE COMMISSIE.


Ik ben spoedarts en ik spreek me uit. Ik spreek me uit voor onze vrijheid en ook voor de vrijheid van onze kinderen, zei dokter Brian vanochtend tijdens een bijeenkomst bij het stadion van FC Dordrecht. Hij benadrukte dat hij zich uitspreekt op persoonlijke titel, maar ook als spoedarts met kennis van zaken.


“Mijn boodschap: dit coronabeleid kan niet meer door de beugel. Het kan anders, het moet anders,” aldus de arts. “We leven nu in een situatie waarin het medisch-inhoudelijke debat letterlijk de kop in wordt gedrukt. Alle kritische geluiden worden óf gecensureerd, óf belachelijk gemaakt, óf letterlijk neergeslagen.”

We wensen je dat je het leven gaat leven waar je van droomt en je omgeving inspireert hetzelfde te doen. Samen zijn we de verandering waar we allemaal zo naar verlangen..

Hoe creëren we een betere wereld?

Het grote gevaar is niet dat computers gaan denken als mensen, maar dat mensen gaan denken als computers.

Ga weg met dat dodelijk vaccin!

Een corona-vaccin op basis van genetische manipulatie kan een dramatische menselijke catastrofe veroorzaken.

"ER GAAN STRAKS DODEN VALLEN!", ZEGGEN AGENTEN & ME-ERS...


Pastoor stuurt politie de kerk uit

Invoering van de Jodenster