List en Bedrog Arts en Wetenschap Dodelijk vaccin Corona bedrog Angst The Great Reset Het manifest Transhumanisme Code ROOD De nieuwe wereld Corrupte Censuur

Het vraagt kracht en moed
om jouw waarheid te leven
 in een wereld
die gericht is op angst.
Liefde en vrijheid verbindt

Hoe creëren we een betere wereld?

Het ego is ongeduldig,
wetend dat de tijd
beperkt is.
De ziel is geduldig,
wetend dat hij eeuwig is.

wetend dat hij eeuwig is.

SKW De Cluft

Gewetensnood bij Enschedese arts over coronavaccin: ‘Ik zal voor mijn kinderen vechten. En voor mijn patiënten’ >>>

UWV Arts sleept Van Dissel naar tuchtcollege
wegens wetenschap fraude
De getallen liegen niet, dus sleep ik Van Dissel van de RIVM voor het tuchtcollege.

Is verzet in de vorm van burgerlijke ongehoorzaamheid gerechtvaardigd?

Deel dit met de rest van de wereld!


Bron: CDC (Centers for Disease Control andPrevention) 
https://www.cdc.gov/

Alle “complottheorieën” over vaccins nog daargelaten. Ik vind dat je voor alle informatie open moet staan. Als mensen dat complotdenken noemen dan vind ik het een erenaam. Ja, mensen gaan soms veel te ver. Ook naar mijn mening. Maar wat is er allemaal al niet uitgekomen? Zaken die een aantal maanden geleden nog “complottheorieën” waren? En hoe konden we die voorspellen? Niet wij als CSTV maar de wakkere mensen in het algemeen? Daar heb je geen speciale gave voor nodig. Je leest de feiten tijdens je zoektocht en alle stukjes vallen precies in elkaar… Lees verder >>>


Hoe kan de onbetrouwbare test zo genegeerd worden terwijl het hele vernietigingsbeleid erop afgestemd is?


Flut ja, want dat is het cijfermatig en de gemiddelde leeftijd van overlijden is 82 jaar. Bij de griep is dat 65 jaar. Weerleg het maar. Slechts 8% van alle “coronadoden” zijn échte “coronadoden” omdat de rest, volgens de officiële cijfers, één of meerdere dodelijke achterliggende aandoeningen hadden.

Was bij die mensen de griep het laatste zetje geweest, dan zou die persoon met hartklachten niet worden geregistreerd als griep-dode. Bij corona gebruikt men een andere standaard. Waarom? Daarom!

Maar wat zijn nou échte coronadoden? Hoe is dat vastgesteld? Het virus is nog steeds niet geïsoleerd. De tests waarmee men corona vaststelt, de PCR-test, doet alles behalve corona opsporen. Dus in wat voor schijnwereld leven wij? Kan iemand mij uitleggen hoe ze zo zeker zijn dat iemand “corona” heeft? (Bron)

En dan zelfs maar overwegen een vaccin te nemen??
Wtf, zou toch een natuurlijke reactie moeten zijn?

Toegegeven.. Wij doen nu verslag van mensen die overlijden door het vaccin. We doen hetzelfde wat de media deed met de coronadoden (en nu de “besmettingen”) maar 100 doden is niets wereldwijd. Maar dit zijn de bekende gevallen en heel veel zullen wij niet weten. Daarbij is dit iets waarover je zelf beslist of je het neemt of niet. En we willen mensen zichzelf de vraag laten stellen:

“Waarom zou ik een vaccin nemen tegen Covid19 met een overlevingskans van 99,98% (besef hoe groot dat percentage is) niet wetende of het mij schade aanbrengt en al helemaal niet wetende of het op lange termijn schade veroorzaakt aan mijn lichaam en geest?”


Vergeet ze NOOIT!
De hoofdverantwoordelijken voor al deze ellende:


“Waarom zou ik een vaccin nemen tegen Covid19 met een overlevingskans van 99,98% (besef hoe groot dat percentage is) niet wetende of het mij schade aanbrengt en al helemaal niet wetende of het op lange termijn schade veroorzaakt aan mijn lichaam en geest?”

Over het leven en het leven na het leven;  Zuster Monica Woensdag 21 februari is het Aswoensdag. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we Zuster Monica van de Kanunnikessen van het Heilig Graf uitgenodigd voor een gesprek met Sven

BRANDBRIEF PROFESSIONALS IN DE GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG (GGZ)OVER DE CORONAMAATREGELEN


Brandbrief GGZ delen aub: https://brandbriefggz.nl/
Wij pleiten ervoor alle maatregelen per direct op te heffen.

Mensen worden bang gemaakt voor elkaar, dit is schadelijk. Constante voeding van angst.

zeg-nee-tegen-coronadwang
Jaap van Dissel (RIVM) lichte de 2e kamer in over de huidige stand van zaken over corona

Hoe de wetenschap wordt misbruikt en
zich laat misbruiken door media en politiek

"Ik ben bereid te sterven voor uw vrijheid!"

De arts als uitvoerder van overheidsbeleid
 Statistieken onbetrouwbaar
Vakgenoten sluit u aan! Tekst >>>

‘314 Nederlanders overleden puur en alleen door corona. Daar is al deze nonsens voor opgebouwd’

Een Oorlog Reeds Verloren

Hoe langer de coronacrisis voortduurt, hoe evidenter de tunnelvisie van de regering.

Hoe langer de coronacrisis voortduurt, hoe evidenter de tunnelvisie van de regering. De stroom aan tegenstrijdige cijfers en onderzoeken die al sinds het begin van de uitbraak via alternatieve media naar buiten komt wordt steevast en zonder verantwoording genegeerd. De dovemansoren in Den Haag en hun schrijnend gebrek aan transparantie hebben inmiddels tot zo veel onvrede en frustratie geleid onder een deel van de bevolking


Hun bloemen waren aan de Mobiele Eenheid niet besteed en het enige antwoord dat men kreeg was het waterkanon, waarmee het vooral een demonstratie werd van hoe weinig de Grondwet nog betekent.

De vraagtekens die worden gezet bij zowel het beleid als de beweegredenen die eraan ten grondslag liggen blijven intussen onbeantwoord, worden doodgezwegen of zelfs het zwijgen opgelegd. In de mainstream media wordt het officiële narratief als zoete koek geslikt en doorverkocht terwijl de demonstranten en andere critici worden geframed als hooligans en complotdenkers.

Hoor hier het vollegig verhaal >>>

Quasi-wetenschappelijke maatregelen van het kabinet Rutte .  Longarts David Prins over de bizarre Corona-maatregelen..! >>>

Diederik Gommers
is het eens, de Covid 19 -
 PCR test, zegt niets!

Diederik Gommers is het eens,
de Covid 19 - PCR test, zegt niets!

Prof. dr. Diederik Gommers stuurde een bericht aan biochemicus drs. Mario Ortiz Buijsse via LinkedIn. In dat bericht gaf hij aan, het eens te zijn met hem, dat de PCR test waarmee we Covid-19 testen bij mensen, niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop. Sterker nog, volgens biochemicus Ortiz, is het veelal een klein stukje schroot en een - niet actief en in minuscul kleine getalen aanwezig - dood virusdeelje.

Programmamaker, Flavio Pasquino interviewde deskundige Ortiz, over de waarde en betekenis van de PRC test methode en de rampzalige gevolgen ervan. Ze spraken over het bericht van prof. dr. Diederik Gommers en de ontwijkende antwoorden van prof. dr. Jaap van Dissel tijdens de technische briefing.

Tevens analyseerden ze de technische briefing van de NOS op 11 aug jl. waar kamerleden vragen konden stellen aan het RIVM en de GGD. In de video refereert Flavio Pasquino naar een brief die Ortiz heeft verzonden aan alle kamerleden. De brief wordt in de uitzending slechts ten deel behandeld maar de integrale versie staat onder deze tekst.

video

20 aug. 2020
Koert van Rijn is verzekeringsarts bij het UWV. Daarnaast is hij wiskundefanaat. Tijdens de coronacrises begon ook hij zijn zoektocht naar de waarheid.

 De reactie van de overheid was zo duidelijk ongebonden aan de werkelijkheid zoals die beschreven werd in de getallen, dat Koert als arts op zoek ging naar de waarheid. Hij nam contact op met het RIVM, die niet reageerde.


 Het onheil groeide, en uiteindelijk besloot hij om Van Dissel te dagvaarden. Het is niet gebruikelijk en eervol als arts om dat te doen, maar, het is wel zijn morele verplichting wanneer er zoveel op het spel staat.

De brief van Drs. Mario Ortiz Martinez: *Foute interpretatie van positieve PCR uitslagen – Onterechte & foutieve "besmettingen" zorgt voor grove beleidsfouten* Lees de brief >>>

video

Nederland is failliet

Nederland wankelt

Het voortbestaan van onze vrijheid en veiligheid

Spoedwet
door 2de kamer commissie

Politiecommissaris doet mee
Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’ >>>
Er broeit iets in Duitsland

Hoe Bill Gates Jeff Bezos hielp
 de rijkste persoon ter wereld te worden >>>


Er broeit iets in Duitsland

Bevrijd, besmet, bezet

 Eendracht maakt macht

Noch machten, noch krachten Coronavirus bestrijden.

Je maintiendrai
Van corona-apps tot …

Vaccin? De robots zijn zó klein
Grootschalig testen om te zwendelen
•28 aug. 2020

De vernietigende zwendel en hoe dat zit met die PCR test. Het is opmerkelijk dat er zoveel meer ‘besmettingen’ bijkomen zonder dat mensen opgenomen worden in het ziekenhuis. Het virus is niet minder gevaarlijk geworden, het was nooit echt gevaarlijk, we testen gewoon bizar veel meer. De propagandistische media gebruiken een data golf aan vals positieve PCR testen om ons bang te maken voor een tweede golf. Dit is natuurlijk gewoon het opschalen van het aantal tests dat wordt gedaan, voornamelijk bij gezonde mensen. Omdat de PCR test essentieel is in deze wereldwijde zwendel, er worden zelfs nu tweede lockdowns ingezet alleen op basis van een golf aan vals positieve testen, dat Willem en zijn team de diepte in zijn gedoken van hoe deze test wordt uitgevoerd.

video

Open discussie als medicijn
tegen angst en repressie:  gesprek met MDL-arts Johan


 hoe de overheid omgaat met de coronacrisis. Waar het in eerste instantie met alle onzekerheid over het gevaar nog …


video

Artsenpanel
over de impact van de spoedwet en de vaccinatieplicht op de praktijk van de arts

video

Aan tafel in dit eerste artsenpanel zitten huisarts Bettina van Steenis en arts ouderenzorg Elke de Klerk. Van Steenis schreef alle mogelijk instanties aan over het komende vaccin.  TEKST >>>


Van ziel en zorgzaamheid

 deze dag, waarop de wederopstanding van Christus wereldwijd gevierd wordt in verschillende mate van commercial isering, anders door dan voorgaande jaren.

Op deze Eerste Paasdag een positieve boodschap van verbinding en liefde. Dankzij de Coronacrisis brengen velen

video

Legendarische Speech van
 Robert Kennedy Jr
We gaan onze democratie terug eisen

video

We willen gezondheidsambtenaren die geen financiële verwikkelingen hebben met de farmaceutische industrie of werken voor ons en niet voor de grote pharma. >>>

We willen ambtenaren die geven om de gezondheid van onze kinderen en niet over farmaceutische winsten of overheidscontrole.

Het ego is ongeduldig,
wetend dat de tijd beperkt is.
De ziel is geduldig,
wetend dat hij eeuwig is.


Wakker worden!  Niet straks. NU! >>>


Hoe de Media de 2e Golf creëert
en de werkelijke cijfers Van Het RIVM


De duistere praktijken van de farmaceutische industrie

De mexicaanse griep die in 2009 even langskwam, was een voorproever op corona tijden. Velen van ons dachten dat de overheid wel geleerd zou hebben. Veel te machtige dierenartsen, ingefluisterd door de farmaceutische industrie, hebben noodtoestanden in het leven geroepen die totaal niet nodig waren.

De onderzoeken achter het geneesmiddel tamiflu waar nederland zoveel geld in heeft gestopt, bleken volslagen corrupt.

 De vaccins niet nodig waren zijn op heimelijke wijze getest op de nederlandse bevolking. De kosten zijn groot, en onze overheid niet wijzer. Met corona herhaalt deze gekte zich nog een ordegrootte groter. Dick Bijl neemt ons mee in de duistere praktijken van de farmaceutische industrie. Dick Bijl over Sick Pharma.

Prof. dr. Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan het Nyenrode Centrum voor Strategie, Organisatie & Leiderschap >>>.

Knuffelen verboden
- Staatsterreur

Op bevel van het gezag

Open brief aan Hugo de Jonge


Hugo de Jonge
hardleers

Politiestaat

Van macht en vermogen
De sterkste schouders dragen

Gesprek met Abe Dijkstra,
Ex-marechaussee, zelf slachtoffer zinloos politiegeweld...

Tweestrijd binnen het politiekorps

video

Mark Rutte en Hugo de Jonge
zijn op dit moment letterlijk onze menselijkheid aan het afbreken.

Wereld Economisch Forum en de Vierde Industriële Revolutie, die versneld worden ingevoerd na aanleiding van de coronacrisis.

Maandenlang hebben we onze manier van leven drastisch zien veranderen. Er is ons keer op keer verteld dat de dingen nooit meer hetzelfde zullen zijn en dat we het ‘nieuwe normaal’ moeten accepteren. Nu hebben de sociale ingenieurs de kaarten
op tafel gelegd en officieel hun oplossing voor deze crisis gelanceerd. Van mens naar levende robot TEKST>>>

Mark Rutte en Hugo de Jonge,

de marionetten van Bill Gates en de duistere praktijken de WHO en farmaceutische industrie >>>>


De voorgestelde oplossing is de ‘Great Reset.’

In dit verslag onderzoeken we wat de ‘Great Reset’ precies is en wie erbij betrokken zijn. We onderzoeken ook wat de ‘Great Reset’ betekent voor de mensheid, die een ongekende tijd tegemoet gaat.


video

Dappere Sara Cunial
gaat los over Gates


Wetenschappers en artsen
unaniem: HCQ werkt!

Corrupt en onbekwaamheid


De Dag van De Democratie

Grote zorgen over COVID-19
Marcel van Roosmalen
Die verschrikkelijke Rutte

Dit is, en ik kan het niet mooier maken, simpelweg corruptie'

Hou je bek-1,5 meter (NOS)


Belangrijke oproep!

Hoe langer de coronacrisis voortduurt, hoe evidenter de tunnelvisie van de regering.
De stroom aan tegenstrijdige cijfers en onderzoeken die al sinds het begin van de uitbraak via alternatieve media naar buiten komt wordt steevast en zonder verantwoording genegeerd.


VVD, D66 en CDA
hebben zicha nog nooit
zo misdragen als nu, in vredestijd’

De duistere praktijken van deze regering

De coronamaatregelen gaan al lang niet meer om een goed bedoelde actie om ons te beschermen tegen een tijdelijk gevaar. Ze gaan erom of wij als burgers over ons eigen leven beschikken – of dat we meesters hebben die voortaan over ons beschikken. Censuur!  Lees meer >>>


Sloopt de
NOODWET
van het kabinet onze GRONDRECHTEN?


Licht aan het einde van de tunnelvisie
onderzoeksjournalist Arno Wellens kwam op bezoek bij …


Wie financiert BLM
Het antwoord zal u wellicht verbazen Black Lives Matter domineert al wekenlang het nieuws

Spoedwet in strijd met de eed. Melchior Verbon werkt bij de Marechaussee en hij heeft  gezworen voor de vrede en veiligheid van volk en vaderland.

Rutte geconfronteerd met belangenverstrengeling rond coronavaccin Op woensdag werd premier Mark Rutte op het Binnenhof geconfronteerd met de belangenverstrengeling rond het coronavaccin. In een video die gemaakt is door Leon Staand legt ondernemer Frank Ruesink de premier de feiten voor

Nederland 2020  met Mark Rutte en Hugocaust!  Delen alsjeblieft. Zoveel mogelijk. Men drijft ons tot waanzin.

Niemand doet nog iets. Niemand onderneemt nog iets groots. In een paar maanden tijd zijn we murw geslagen .Maar.. Wij komen in opstand! En wij, het volk, zullen de macht terugpakken! En NIEMAND gaat ONS tegenhouden.

Corona-vaccin:
Laatste redmiddel? - Antwoord van emeritus-hoogleraar Cees Hamelink.

 Ik sleep Van Dissel voor het tuchtcollege’,  stelt Koert van Rijn verzekeringsarts bij het UWV. Daarnaast is  hij wiskundefanaat.

 Willem Engel
met het laatste nieuws. Met de rechtszaken, testen, cijfers en demo's demonstratie.

Klassenjustitie in Nederland:Lezersaanbieding :Wilt u  verdere verdieping en topsprekers horen over  Corona en meer

De Website wordt op dit moment geheel vernieuwd. De tekst achter de links zijn tijdens deze ontwikkelingsfase niet altijd zichtbaar.


Wij hopen zo snel mogelijk weer volledig on-line te zijn.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak

Hartelijke groet,
Harry van den Berg.


Arts Elke de Klerk vindt het triest om te zien dat mensen momenteel allemaal als schapen zijn.

 “Schapen zijn voor de wolven.”

Gevaarlijke vaccins die momenteel in ijltempo op grote schaal door farmaceutische bedrijven geproduceerd worden als dé panacee voor alle ellende. 


"Vaccineren is voor de winst, niet voor de gezondheid"
Brandy Vaughan

De hele gezondheidszorg is corrupt.

Het geld van de farmaceutische industrie zit overal. Ze kopen iedereen om die in de weg staat. Niet alleen artsen, maar ook patiëntenorganisaties, autoriteiten, zelfs ministers van gezondheid.’


Prof. Dr. Peter Gøtzsche (Volkskrant)

https://universelewaarheid.cknet.nl/gotzsche.html


Prof. dr. Peter C. Gøtzsche

Prominente vaccinatiecriticus dood gevonden.
Wat is er gebeurd met Brandy Vaughan?

Is verzet in de vorm van burgerlijke ongehoorzaamheid gerechtvaardigd?

Hugo de Jonge:
Na vaccinatie niet terug naar normaal

Medisch Nederland keurt angstcampagne KNMG en coronamaatregelen af!


NIEMAND GELOOFT IN DE CORONA-MAATREGELEN, BEHALVE DE OVERHEID

En helaas de goedgelovige burgers die op alle manieren worden misleid door desinformatie en manipulatie van diezelfde overheid en hun verlengstuk: de media.

Het komt steeds dichterbij: honderden sterven na coronavaccin

De lockdown was niet nodig… is niet nodig! Hup eruit dus….massaal! - Regering eruit…nieuwe erin! - Het is wel duidelijk inmiddels die hele pandemie is fake! Wordt misbruikt om ons onder druk te zetten, angst aan te jagen, om onze kinderen stuk te maken…en ons allen massaal het liefst verplicht te vaccineren met rotzooi!
HET IS LEUK GEWEEST KABINET, GA NAAR HUIS AUB!

De overheid, NOS, RTL en SBS en de meeste dag- en weekbladen zijn de grootste producenten van nepnieuws

Iedere dag die voorbij gaat is een dag dat we dichter bij de eeuwige slavernij komen.

Ga weg met dat verschrikkelijke dodelijke  vaccin!

Het vaccinatie-paspoort komt er aan!

Oversterfte of meer ouderen?
Prof Dr Bob de Wit – Hoogleraar Strategisch Leiderschap – Nyenrode Business University   
Corona is een virus in de categorie griep! Geen A virus dus! De WHO heeft corona van de A lijst verwijderd in maart vorig jaar. Dus die hele lockdown en avondklok slaan nergens op!

Geen tweede golf, maar datazwendel? Merel Boogaard is
moleculair analist in een academisch ziekenhuis in NL
De Corona Media Rede van Maurice de Hond

Klokkenluider publiceert : ‘Corona is biowapen’

Duitse publieke omroep: Ja, we hebben corona overdreven

Nee tegen 1,5 meter

Arts:‘ duizenden nieuwe coronabesmettingen
hebben niets te maken met aanwezigheid virus’

Corona-vaccin: Ons laatste redmiddel? Interview emeritus-hoogleraar Cees Hamelink


De griepprik: wetenschappelijk falen
en belangenverstrengelingHet menselijk leed achter het Corona-beleid


1Vandaag en Cafe Weltschmerz:
reportage van Flavio Pasquino


 Onze falende democratie –
DE ONAFHANKELIJKHEID VAN DE RECHTER

Neuroloog legt uit waarom hij geen mondkapje
zal dragen (en veegt de vloer aan met onze bestuurders)

‘Het RIVM spreekt zich uit: mondkapjes zijn zinloosHet mondkapjes-experiment
van onderzoeksjournalist Del Bigtree


Feike Sijbesma, AstraZeneca en de ongeloofwaardigheid!

Opmaat naar een NL vol censuur wetgeving

‘Je hoeft geen rechercheur te zijn om te zien dat Rutte hier keihard staat te liegen’

Coronabeleid grootste misdaad ooit en PCR test werk NIET

Arts: ‘Onze vrijheid van meningsuiting staat onder grote druk


Beste Arjen Lubach


Boodschap aan alle medici!


Er komt een moment dat iedereen het door heeft.


vrijheidshart


Een eerlijk en open gesprek
over 5G in de praktijk >>>

DAVID ICKE'S EXPLOSIVE INTERVIEW WITH LONDON REAL - THE VIDEO THAT YOUTUBE DOESN'T WANT YOU TO SEE

https://www.bitchute.com/channel/weBLW8e6mgIB/

UNDERCOVER VERPLEEGKUNDIGE ONTHULT WAT ER WERKELIJK GEBEURT MET 'COVID-19 PANDEMIE' - 'HET IS MOORD'

UNDERCOVER VERPLEEGKUNDIGE ONTHULT WAT ER WERKELIJK GEBEURT MET 'COVID-19 PANDEMIE' - 'HET IS MOORD >>>'

Vergeet ze NOOIT!
De hoofdverantwoordelijken voor al deze ellende:


DEZE VIDEO IS GEEN AANZET TOT ACTIE, HAAT NOCH GEWELD. DEZE VIDEO IS EEN AANZET TOT DENKEN, BEWUSTWORDING EN DE KRACHT VAN ONZE GEEST.


“Ik wil een heel bijzonder speech met jullie delen die ik ontdekte in het prachtige nummer van Paolo Nutine, IRON Sky, ik zal de link van dat nummer in de omschrijving van deze video onderin toevoegen. Het waren slechts een paar zinnen uit die speech maar de tekst en de intonatie greep me naar de keel en dus zocht ik het op, op Youtube en daar ontdekte ik dat de speech dateert uit 1940”, opent Flavio Pasquino de uitzending rondom een speech, geschreven door Charlie Chaplin voor de film “ the Great Dictator” die hij zelf schreef en regisseerde en waarin hij ook de hoofdrol vertolkte.

Na Adolf Hitler komt Bill Gates met zijn dodelijke corona-vaccin. Het einde van het menselijke soort?
“WORDT a.u.b. WAKKER”