List en Bedrog Arts en Wetenschap Dodelijk vaccin Corona bedrog Angst The Great Reset Het manifest Transhumanisme Code ROOD De nieuwe wereld Corrupte Censuur

Het vraagt kracht en moed
om jouw waarheid te leven
 in een wereld
die gericht is op angst.
Liefde en vrijheid verbindt

Hoe creëren we een betere wereld?

Het ego is ongeduldig,
wetend dat de tijd
beperkt is.
De ziel is geduldig,
wetend dat hij eeuwig is.

wetend dat hij eeuwig is.

SKW De Cluft

Gewetensnood bij Enschedese arts over coronavaccin:
‘Ik zal voor mijn kinderen vechten. En voor mijn patiënten’

 Er worden onbegrijpelijke risico’s genomen met het ontwikkelen van een vaccin tegen corona, zegt de Enschedese huisarts Bettine van Steenis. Op een demonstratie zondag tegen de noodwet deed ze een emotionele oproep. „Blijf van mijn twee gezonde kinderen af.” ik heb me verdiept in de wetenschap en hoe …

 „Rechter verbiedt website met zwarte lijst artsen waar
Jaap van Dissel op stond

Rechtszaak Bijna 900 artsen en zorgverleners die een ernstige medische fout zouden hebben gemaakt stonden op een online zwarte lijst. De rechter heeft dit nu verboden.

ninefornews

Nederlandse arts: ‘Er lijkt een staatsgreep te zijn gepleegd’


De Klerk vindt het triest om te zien dat mensen momenteel allemaal als schapen zijn. “Schapen zijn voor de wolven.” Ze zegt ook dat ziekenhuizen ‘heel leeg’ zijn. “Ik heb informatie uit meerdere ziekenhuizen.” De arts zit niet te wachten op een coronavaccin: “Ik heb al heel veel schade gezien door vaccins.”

Per dosis veroorzaken coronavaccins
‘nu al 50 keer meer bijwerkingen’ dan griepprik


Hugo de Jonge:
Na vaccinatie niet terug naar normaal

Een verschrikkelijke toekomst voor onze kinderen en  kleinkinderen -
Meer dan 7000 wetenschappers en artsen roepen op corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen


Arts is het zat:

Deze zogenaamde RNA-vaccins zouden namelijk veel meer als de van Gates reeds voorspelde 900.000 vaccinatie-schade gevallen kunnen veroorzaken.
Een vaccin op basis van genetische manipulatie kan een dramatische menselijke catastrofe veroorzaken.

Maurice de Hond beschikt over“schokkend” onderzoek, dat het RIVM weigert vrij te geven

Kort geding tegen de Overheid
We leven in een noodsituatie zonder dat er een ramp is.

Mogelijk gelekte routekaart

Corona (covid 19 naar 21) Hele MKB  incl. Horeca vernietigd , 98% van de mensheid in de bijstand


https://commonsensetv.nl/lust-je-nog-peultjes/


Bill Gates: Iedereen moet een mondkapje op, behalve ikzelf

Ga weg met dat verschrikkelijke  vaccin!


Farmaceuten krijgen immuniteit tegen rechtszaken voor schadelijke bijwerkingen


De onderdrukking van het bewustzijn
Ondermijnd vaccinatie ons natuurlijke afweersysteem?

Artsen komen in opstand tegen het RIVM

Viroloog Jaap van Dissel mag zich melden bij het
Paleis van Justitie.


Dag van Verbinding:

Brief aan de handhavers van de wet

"Ik ben bereid te sterven voor uw vrijheid!"

Artsen noemen coronabeleid ‘georganiseerde misdaad

‘Artsen die het coronavaccin toedienen worden berecht als oorlogsmisdadigers’

In een emotionele video legt dr. Vernon Coleman uit waarom dokters en verpleegsters die het covid-19-vaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers.

“Dit is een wereldwijde genocide,” benadrukt hij. “Hoelang houden mensen hun mond nog? Hoeveel mensen moeten er sterven?”

Lees beslist verder en bekijk de video hier met Nederlandse ondertiteling.

OORLOGSMISDADIGERS

Met meer dan 100 video's in driekwart jaar, is dr. Vernon Coleman (74) een bovengemiddeld productieve vlogger voor zijn leeftijd. Gelukkig lijdt de kwaliteit niet onder de kwantiteit. Colemans bijdragen zijn scherp, feitelijk en doorspekt van onmiskenbare, Britse humor. Als auteur zat de huisarts in ruste ook al niet stil. Meer dan 100 boeken schreef hij, die in meer dan 50 landen zijn verschenen en waarvan miljoenen exemplaren over de toonbank gingen. In een emotionele video legt dr. Vernon Coleman uit waarom dokters en verpleegsters die het covid-19-vaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers.

Dit is een wereldwijde genocide,” benadrukt hij. “Hoelang houden mensen hun mond nog? Hoeveel mensen moeten er sterven?”
Bekijk de video hier met Nederlandse ondertiteling.

Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn op dit moment letterlijk onze menselijkheid aan het afbreken.

Mijn favoriete definitie van kennis is "bewustzijn opgedaan door ervaring". De unieke educatieve en levenservaringen die ik heb gehad in mijn 18 jaar als arts, en het decennium van medische en educatieve ervaringen daarvoor, hebben me een aantal oogverblindende inzichten in de menselijke conditie gegeven.  Naar de website van Dr. Zach Bush >>>

Nederlandse arts: ‘Er lijkt een staatsgreep te zijn gepleegd’

Er lijkt een staatsgreep te zijn gepleegd. Dat zegt arts Elke de Klerk, lid van de onlangs opgerichte World Doctors Alliance, in gesprek met Lange Frans. “Er is een vreemde mogendheid die onze overheid heeft overgenomen. We zijn nu alleen maar Agenda 21 aan het uitrollen. That’s it,” licht ze toe.

De Klerk vindt het triest om te zien dat mensen momenteel allemaal als schapen zijn. “Schapen zijn voor de wolven.” Ze zegt ook dat ziekenhuizen ‘heel leeg’ zijn. “Ik heb informatie uit meerdere ziekenhuizen.” De arts zit niet te wachten op een coronavaccin: “Ik heb al heel veel schade gezien door vaccins.”

Hoe kunnen we ons een weg banen uit deze crisis?
“Als we gewoon allemaal opstaan en zeggen ‘we doen dit niet meer’, dan is het gewoon klaar.”

De Klerk krijgt veel lovende reacties. “Wat een moedige arts. Wat een mooi, inspirerend mens,” reageert Mieke Mennink. “Langzamerhand hoor je van steeds meer artsen een tegengeluid. En van verpleegkundigen die ernstige bedenkingen hebben bij een verplichte vaccinatie tegen corona. Het gaat te snel. Hoe weet je dat het veilig is? Persoonlijk hoop ik dat we zo snel mogelijk terug kunnen naar het oude normaal.”

Agenda 21

Mennink stelt voor om weer het aantal overleden mensen als uitgangpunt te nemen in plaats van het aantal ‘besmettingen’. “Een positieve PCR-test meet alleen dat je een – tot wel 3 maanden oud – virus in je lichaam hebt.”

Michiel de Jong voegt toe: “Mooie, integere uiteenzetting van een arts. Een realistische kijk op zaken die er voorlopig zeer slecht uitzien.”


Bekijk hier de hele video, waarin De Klerk dieper ingaat op Agenda 21.

https://www.ninefornews.nl/nederlandse-arts-er-lijkt-een-staatsgreep-te-zijn-gepleegd/


https://artsenvoorwaarheid.nl

Dr. Vernon Coleman:
‘Artsen die het coronavaccin toedienen worden berecht als oorlogsmisdadigers’
5 februari 2021 06:00 

Arts Vernon Coleman legt in een emotionele video uit waarom artsen en verpleegkundigen die het coronavaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers.


De huisarts in ruste zat niet stil. Hij schreef meer dan 100 boeken waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht. Hij maakte het afgelopen jaar meer dan 100 video’s waarin hij zich zeer kritisch uitlaat over het coronabeleid. Zo kritisch dat hij YouTube moest verruilen voor alternatieve videosites. Zijn nieuwste video gaat over het coronavaccin. Coleman stelt dat dit geen vaccin is, maar gentherapie. En een aanzienlijk deel van de medische en wetenschappelijke gemeenschap is hetzelfde standpunt toegedaan, zegt hij. “Ik ga nog liever dood dan dat ik dat spul in mijn lichaam laat spuiten.”


De WHO verwacht alleen dat deze ‘vaccins’ de klachten zullen verminderen, aldus dr. Coleman.
Niet dat ze voorkomen dat mensen corona krijgen en ook niet dat het vaccin voorkomt dat mensen anderen besmetten.

Wereldwijde genocide

“Hoeveel artsen en verpleegkundigen die mensen vaccineren met dit spul zeggen tegen patiënten dat dit een klinisch onderzoek is?” vraagt Coleman. “Vrijwel niemand doet dat. En dus zijn al die mensen die vaccinaties toedienen juridisch gezien oorlogsmisdadigers.”


Oorlogsmisdadigers zullen zichzelf nooit zien als oorlogsmisdadigers. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog beweerden de meeste nazi’s dat ze belangrijk werk deden of orders opvolgden. “Laat me duidelijk zijn,” zegt Coleman. “Eenieder die coronavaccins toedient zonder uit te leggen dat het een experiment is en zonder alle mogelijke bijwerkingen op te noemen, is een oorlogsmisdadiger. Dat is een feit.”


Overheden en gezondheidsinstanties beweren natuurlijk dat het toeval is dat mensen overlijden na de inenting. Ze claimen dat het vaccin er niet verantwoordelijk voor is. Als je binnen 28 dagen na zo’n neptest sterft, dan is corona de doodsoorzaak. De bus die je aanreed, had er niets mee te maken. Maar als je binnen 28 uur na de prik bent gestorven, dan is er volgens de autoriteiten geen sprake van een verband. “Ze liegen en liegen en liegen. Dit is genocide. Wanneer wordt de wereld wakker?” vraagt Coleman.

Code van Neurenberg

De arts wijst erop dat het een experimenteel vaccin is. Iedereen die het haalt, neemt dus deel aan een experiment. We weten nog niet wat er gaat gebeuren met mensen die het vaccin nemen. Of wat er gaat gebeuren met eventuele kinderen die ze krijgen. “Het is een mysterie. Wat we wel weten, is dat mensen die het vaccin nemen het risico lopen dat hun immuunsysteem verandert.”


Bill Gates wil dat zeven miljard mensen deelnemen aan het experiment. We weten nu al dat duizenden mensen die het hebben gekregen, zijn gestorven of ernstig ziek zijn geworden. Dat valt niet te ontkennen, benadrukt Coleman. “Ouderen in verzorgingstehuizen sterven bij bosjes. Dat komt door dat verdomde vaccin.”


De arts vraagt aandacht voor de Code van Neurenberg, die in 1947 is voortgekomen uit de Processen van Neurenberg en die betrekking heeft op experimenten met mensen. Volgens deze Code moeten patiënten geïnformeerd worden dat ze deelnemen aan een klinisch onderzoek. En ze moeten worden gewaarschuwd voor de mogelijke bijwerkingen.

"De driedubbel gecertificeerde medische arts, Dr. Zach, voegt zich bij Del in een evolutionaire discussie over waarom het Coronavirus hier is, wat het ons probeert te vertellen, en hoe we uit de duisternis komen." Dr. Zach Bush: menselijkheid, bewustzijn en COVID 19 Is de aanpak voor het genezen van COVID19-patiënten met ademhalingsapparaten helemaal verkeerd?

'Onze patiënten gaan dood door een gebrek aan zuurstofdragende capaciteit, niet door een gebrek aan ademhalingscapaciteit of een gebrek aan zuurstof in het beademingsapparaat. Ze gaan dood omdat we hemoglobine niet behandelen. ' - @DrZachBush

De driedubbel gecertificeerde medische arts Dr. Zach
geeft uitleg waarom de Coronavirus hier is

“Dit is een wereldwijde genocide,” benadrukt hij. “Hoelang houden mensen hun mond nog? Hoeveel mensen moeten er eerst nog sterven?”
Bekijk de video hier met Nederlandse ondertiteling.

Buitenparlementaire onderzoekscommissie van Reiner Fuelmich

Reiner Fuelmich is een ervaren advocaat, die in zijn 26-jarige carrière met succes rechtszaken heeft gevoerd tegen frauduleuze multinationals. Hij is ook een van de vier leden van het ‘German Corona Investigative Committee’. Sinds 10 juli 2020 heeft hij een groot aantal getuigenissen afgenomen bij wetenschappers, artsen en experts om antwoorden te vinden op de vele vragen over de Corona-crisis. Fuelmich zegt in het begin van het filmpje het volgende:


Belangrijk  – “Groot-Corona-schandaal” - kijk alstublieft

Degenen die ervoor verantwoordelijk zijn moeten strafrechtelijk worden vervolgd en aangeklaagd voor civiele schade.
Het zijn geen loze woorden, en het is uitermate belangrijk dat www.decluft.nl op grote schaal wordt bekeken en gedeeld.
De getuigenissen zullen niemand onberoerd laten.

– denk mee, denk na -

“Deze corona-crisis moet, volgens alles wat we vandaag weten, worden omgedoopt tot een “Corona-schandaal” en degenen die ervoor verantwoordelijk zijn moeten strafrechtelijk worden vervolgd en aangeklaagd voor civiele schade. Op politiek niveau moet alles in het werk worden gesteld om ervoor te zorgen dat niemand ooit nog zo machtig zal zijn dat hij de mensheid kan bedriegen of ons kan proberen te manipuleren met een corrupte agenda. En daarom zal ik u nu uitleggen hoe en waar een internationaal netwerk van advocaten de grootste onrechtmatige daad ooit zal aanvechten; het corona- fraudeschandaal, dat zich inmiddels heeft ontvouwd tot waarschijnlijk het grootste misdrijf tegen de menselijkheid dat ooit is gepleegd.”


Misdaad tegen de menselijkheid

Duizenden wetenschappers, artsen, juristen en verpleegkundigen komen in opstand

De Website wordt op dit moment geheel vernieuwd.
 

De tekst achter de links zijn tijdens deze ontwikkelingsfase niet altijd zichtbaar.
Wij hopen zo snel mogelijk weer volledig on-line te zijn.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak

Hartelijke groet,
Harry van den Berg.


RIVM blind Coronadoden

Professor Dr. Wieland Kiess
Kinderen zijn de slachtoffers van …

De waarheid achter corona
en de Nano-chip van Mark Rutte

https://gbdeclaration.org/De verklaring van Great Barrington

The Great Barrington Declaration - Als epidemiologen van infectieziekten en volksgezondheidswetenschappers maken we ons ernstig zorgen over de schadelijke gevolgen voor de fysieke en mentale gezondheid van het heersende COVID-19-beleid, en bevelen we een aanpak aan die we Focused Protection noemen.


We komen zowel van links als van rechts en van over de hele wereld en hebben onze carrières gewijd aan het beschermen van mensen. Het huidige lockdown-beleid heeft verwoestende gevolgen voor de volksgezondheid op korte en lange termijn. De resultaten (om er maar een paar te noemen) zijn onder meer lagere vaccinatiegraad bij kinderen, verslechterende uitkomsten van hart- en vaatziekten, minder kankerscreenings en een verslechterende geestelijke gezondheid - wat leidt tot een grotere oversterfte in de komende jaren, waarbij de arbeidersklasse en jongere leden van de samenleving de zwaarste last dragen . Studenten van school houden is een groot onrecht.


Als deze maatregelen worden gehandhaafd totdat er een vaccin beschikbaar is, zal dit onherstelbare schade aanrichten, waarbij de kansarmen onevenredig worden geschaad.


Gelukkig groeit ons begrip van het virus. We weten dat de kwetsbaarheid voor overlijden door COVID-19 meer dan duizend keer hoger is bij ouderen en zieken dan bij jongeren. Voor kinderen is COVID-19 inderdaad minder gevaarlijk dan veel andere schade, waaronder griep.


Naarmate de immuniteit in de bevolking toeneemt, neemt het risico op infectie voor iedereen - inclusief de kwetsbaren - af. We weten dat alle populaties uiteindelijk kudde-immuniteit zullen bereiken - het punt waarop het aantal nieuwe infecties stabiel is - en dat dit kan worden ondersteund door (maar niet afhankelijk is van) een vaccin. Ons doel zou daarom moeten zijn om sterfte en sociale schade tot een minimum te beperken totdat we immuniteit voor de kudde bereiken.


De meest medelevende benadering die de risico's en voordelen van het bereiken van kudde-immuniteit in evenwicht houdt, is om degenen met een minimaal risico op overlijden normaal te laten leven om immuniteit tegen het virus op te bouwen door middel van natuurlijke infectie, terwijl degenen die het hoogst zijn beter worden beschermd. risico. We noemen dit gerichte bescherming.


Het nemen van maatregelen om de kwetsbaren te beschermen moet het centrale doel zijn van de volksgezondheidsreacties op COVID-19. Verpleeghuizen zouden bijvoorbeeld personeel met verworven immuniteit moeten gebruiken en regelmatig ander personeel en alle bezoekers moeten testen. Rotatie van personeel moet tot een minimum worden beperkt. Thuiswonende gepensioneerden moeten boodschappen en andere benodigdheden bij hen thuis laten bezorgen. Indien mogelijk moeten ze familieleden buiten ontmoeten in plaats van binnen. Een alomvattende en gedetailleerde lijst van maatregelen, met inbegrip van benaderingen voor huishoudens met meerdere generaties, kan worden geïmplementeerd en valt ruim binnen het bereik en de mogelijkheden van volksgezondheidswerkers.


Degenen die niet kwetsbaar zijn, zouden onmiddellijk het leven moeten kunnen hervatten zoals gewoonlijk. Eenvoudige hygiënemaatregelen, zoals handen wassen en ziek thuisblijven, moeten door iedereen worden toegepast om de immuniteitsdrempel van de kudde te verlagen. Scholen en universiteiten moeten openstaan ​​voor persoonlijk onderwijs. Buitenschoolse activiteiten, zoals sporten, moeten worden hervat. Jonge volwassenen met een laag risico zouden normaal moeten werken in plaats van thuis. Restaurants en andere bedrijven zouden moeten openen. Kunst, muziek, sport en andere culturele activiteiten moeten worden hervat. Mensen die meer risico lopen, kunnen deelnemen als ze dat willen, terwijl de samenleving als geheel de bescherming geniet die de kwetsbaren worden geboden door degenen die kuddeimmuniteit hebben opgebouwd.


Handtekeningen

Als epidemiologen van infectieziekten en wetenschappers op het gebied van de volksgezondheid maken we ons ernstige zorgen over de schadelijke effecten van de fysieke gezondheid van het heersende COVID-19-beleid en bevelen we een aanpak aan die we Gerichte bescherming noemen.

Het einde van de door de natuur gecreëerde mensheid.

 “Schapen zijn voor de wolven.”
Arts Elke de Klerk vindt het triest om te zien dat mensen momenteel allemaal als schapen zijn.

Artsen noemen coronabeleid ‘georganiseerde misdaad #
De regering heeft ons een permanente noodtoestand ingerommeld, met permanente stress, angst en onderling wantrouwen.

Artsen noemen coronabeleid ‘georganiseerde misdaad

Bezorgde burgers
712.354

Wetenschappers voor medische en volksgezondheid
13.084

Artsen
39.545

https://gbdeclaration.org/

Er zijn artsen en wetenschappers die menen dat het bij wet vastleggen van de  coronamaatregelen meer schade aanricht aan de volksgezondheid dan goed doet.  Zij schreven een BRANDBRIEF Daarin roepen zij politici op om zich onafhankelijk en kritisch te laten informeren over het beschikbare bewijs mbt het COVID 19 virus en de uitwerking van de overheidsmaatregelen.

Zij vragen aan de politici om openbaarheid van de besluitvorming te eisen en te allen tijde proportionaliteit en subsidiariteit mee te laten wegen bij het uitrollen van het beleid. Om zo in de beleidsdiscussie over corona weer oog te krijgen voor het doel dat maatregelen zouden moeten dienen: het verbeteren van onze volksgezondheid. ‘Een middel mag onder geen beding erger zijn dan de kwaal’, zo stellen deze artsen. Om serieus te nemen; De brandbrief werd inmiddels door meer dan 1850 artsen en medisch personeel ondertekend

Brandbrief van 18500 burgers, medici en zorgpersoneel

Een gesprek met Internist Hannah Visser, Internist Jan Vosters, Arts Maatschappij en Gezondheid (NP) Dick Bijl, Oud huisarts en epidemioloog Pierre Capel, emeritus hoogleraar experimentele immunologie

Dr. Carrie Madej heeft een dringende waarschuwing over de verschrikkelijke aanstaande COVID-19-vaccins

Het versnelde COVID-19-vaccin dat op veel plaatsen over de hele wereld verplicht zal zijn, is een ongekend experimenteel vaccin dat mensen op genetisch niveau zal veranderen

MENS 2.0 - TRANSHUMANISTISCH VACCIN - DE WERELD WAKKER GESCHUD - DR. CARRIE MADEJ

Dr. Carrie Madej heeft een dringende waarschuwing over de aanstaande COVID-19-vaccins Dr. Carrie Madej is specialist in interne geneeskunde in Mcdonough, Georgia, met bijna 20 jaar ervaring in het veld.
Haar waarschuwing is erg belangrijk en moet uitgebreid worden gedeeld.


Ze heeft een goed en zuiver hart. Dat merk je aan het einde van de video

Dr. Carrie Madej, die 20 jaar ervaring heeft met vaccintechnologie, komt dapper naar buiten en vertelt ons de feiten van het komende COVID-19-vaccin. Deel de informatie met uw vrienden, familie, op sociale media.


Dit is een platform voor het delen van informatie, doe alstublieft uw eigen onderzoek

Hoe langer de coronacrisis voortduurt, hoe evidenter de tunnelvisie van de regering.
De stroom aan tegenstrijdige cijfers en onderzoeken die al sinds het begin van de uitbraak via alternatieve media naar buiten komt wordt steevast en zonder verantwoording genegeerd.


Hoera, de corona-crisis is voorbij

POLITIEMENSEN OPGELET:
OPEN BRIEF met DRINGENDE OPROEP

Interessant gesprekje met vals positief…
RIVM statistieken Nederlandse gemeenten bewijzen dat corona ‘pandemie’ van meet af aan één grote hoax is geweest


We Gaan Verder zegt Willem Engel

Grote studie, vers van de pers: >>>
zo dodelijk is corona echt

Arts: ‘We beginnen een rechtszaak
tegen de Nederlandse overheid.

Corona moet van de A-lijst’

NOS kampt met bedreigingen:
‘Dat krijg je als je onbetrouwbaar nieuws brengt’


Bill Gates jaagt iedereen de stuipen op het lijf

Bill Gates: Pas na TWEEDE generatie
 coronavaccins terug naar normaal

De Jonge zet in op quarantaineplicht:
‘Met je kont op de bank!’Bill Gates: Iedereen moet een mondkapje op, behalve ikzelf

Hoera de corona-crisis is voorbij.

Coronavirus en Bill Gates  De onbeantwoorde vragen

“Had Bill Gates een voorkennis over de huidige coronavirus pandemie?” Er zijn inderdaad bepaalde verbanden tussen coronavirussen en de Bill & Melinda Gates Foundation. Ongerijmdheden met betrekking tot de herkomst en de verspreiding roepen vragen op en zijn onderwerp van hevige discussies. Hoor er meer over in deze uitzending.www.kla.tv/15857


In 2018 verkondigde Bill Gates dat er een grote pandemie op komst was

Democraten, de grootste dreiging voor de democratie?

Onafhankelijke wetenschapper Prof. dr. Bob de Wit hoogleraar aan het Nyenrode business universiteit te Amsterdam
geeft zijn analyse over de verschrikkelijke corona maatregelen die genomen zijn door Mark Rutte en Hugo de Jonge lees verder >>>

Filmpje van zorgwerker die ‘ligt te stuiptrekken na coronavaccin’ gaat viraal: ‘Ik ben doodsbang!


 zwaar onder de medicatie en dat haar lichaam zodra ze wakker wordt heftig begint te schokken.  ‘haar hart breekt’.

Honderden mensen belanden op spoedeisende hulp na coronaprik
Duizenden mensen lieten weten dat ze niet in staat waren om te werken of dagelijkse activiteiten uit te voeren, of zelfs medische hulp nodig hadden nadat ze hun eerste dosis hadden ontvangen.

Arts: ‘De grote vraag is waarom de regering doorgaat met dit zinloze coronabeleid’

De voormalige huisarts komt tot de slotsom ‘dat wetenschappelijk bezien het coronabeleid disproportioneel en onlogisch is’. …

Bewoner Noors verzorgingstehuis sterft dag na coronavaccin, onderzoek gaande

Een 82-jarige Noor is een dag na te zijn ingeënt tegen corona overleden.Het RIVM is op de hoogte gebracht van het sterfgeval, …

Honderden mensen belanden op spoedeisende hulp na coronaprik

‘Hele coronaverhaal is een aantoonbare, doortrapte leugen’

Medicijn vrije huisarts